Taller de Cuina Àngels Andreu

Cuina artesanal basada sobretot en l'excel.lent materia prima de la zona i amb la curosa elaboració que dóna 30 anys d'experiència i pasió per la cuina casolana.

 

Podreu degustar una generosa cuina elaborada amb productes de temporada de la més alta qualitat. Els vegetals de producció ecològica del nostre hort, l'arròs bomba del Delta de l'Ebre, el peix i marisc de la badia dels Alfacs; tot regat amb una selecció dels vins de la terra D.O. Terra Alta.

 

Apliquem punts de cocció actuals i es cuida al màxim la qualitat de tot el qué es composa un plat, desde l'aigua amb la que es cuina, fins les essències de la terra, passant pels diferents tipus de sal, vinagres, espècies, oli d'oliva extra verge i tambè patates ecològiques i verdures i herbes aromàtiques, tot de producció ecològica

  

Menú de Verano Mas de Sans - 16€ persona

 

Primeros Platos
- Coca de atún: tomate, piñoes, huevo duro y atún.
- Coca de vegetales: cebolla, tomate y pimiento

- Ensalada de arroz y verduras.

- Ensañada de endivias, aguacate y manzana.

 

Segundos Platos

- Libritos al horno: lomo, sobrasada y mozzarella

- Champiñones con Salchicas.
- Sepia encebollada.

- "Suquet" de pescado de la Rápita

 

Postres
- Crema Catalana.

- Menjar Blanc.

- Tarta de manzana.

 

Begudes
- Agua.
- Cerveza o refresco.
- Vino de la tierra (D.O. Terra Alta)

 

Menú Infantil - 10€ niños de 6 a 11 años; 2X1 niños menores de 6 años

 

Primeros Platos
- Sopa de pasta
- Tortilla de patatas.

- Piza de queso y jamón dulce

 

Segundos Platos
- Carne rebozada.

- Muslitos de pollo a la cazuela.

- Salchicas con tomate.

 

Postres
- Crema Catalana.

- Crema de Chocolate.

 

Begudes
- Refresco y Agua.

 

 

Calçotada Tradicional, Barbacoa o paella completa al Aire Libre Mínimo 9 personas - 25€ persona
Una barbacoa completa al aire libre en Mas de Sans (Casa de Payés -Turismo Rural Ecológico).
Consiste en:

  • entrantes pica-pica,
  • a elegir entre:
    • paella con arroz Bomba del Delta del Ebro
    • verduras de temporada a la brasa, surtido de carnes a la brasa, pan con tomate, torradas de pan con alioli,
  • postres artesanos,
  • Aigua, Cervesa o refresc, Vi de la terra (D.O. Terra Alta).

 

 

Cocina Vegetariana - 17€ persona

 

Primeros Platos
- Ensalada tíbia.
- Espaguetis 'Alli oli'.

- Lentejas con verduritas

 

Segundos Platos
- Crep de espinacas gratinado.
- Pastil de verduritas.

- Arroz Bomba del Delta del Ebro con verduritas.

 

Postres
- Menjar Blanc.
- Crema de Chocolate.
- Cóc de Manzana.

 

Begudes
- Aigua.
- Cervesa o refresc.
- Vi de la terra (D.O. Terra Alta)

 

Esmorçars - 4,5€ persona

 

Esmorçar amb pastes casolanes típiques de les Terres de l’Ebre
- Cafè, llet, colacao, sucs de fruita.
- Cóc, coquetes i rotllets.

 

Notas: 

- Todos los productos que utilizamos son frescos, de la máxima calidad y de nuestra tierra.
- Por favor, los pedidos se han de realizar con la mayor antelación posible, ya que es un servicio personalizado y exclusivo.
- Para el pedido de cada plato es necesario un mínimo de 4 personas.
- Disponemos de un servicio de limpieza por 12€/hora.

Taller de Cocina Tradicional del Delta del Ebro

 

T’agradaria conèixer els secrets de la cuina regional del Delta de l’Ebre?

 

Descripció: Si vols apendre a cuinar de manera fàcil i sencilla, vine a probar els cursets de cuina tradicional amb productes de les nostres terres. Coneixeràs els secrets més ben guardats de la saviesa popular que han anat passant de generació en generació, que formen part de la nostra cultura, receptes genuines de les comarques de l’Ebre i amb productes autòctons del territori. Ademés sabràs la millor manera de menjar sà i la base d’una dieta equilibrada, sent un benefici per la salut i pel nostre benestar i de tota la familia.


Duració: 2 h


Lloc: Plaça d’Espanya ‘el Cóc’, 18 Sant Carles de la Ràpita

 

Preu: 20€ Mínim pax: 6 persones.